Recycling Will Be Good For Us (Geri Dönüşüm Bize İyi Gelecek)

26.04.2022 192

26-04-2022

Recycling Will Be Good For Us(Geri Dönüşüm Bize İyi Gelecek)

Projemiz 4-11 yaş aralığındaki öğrencilerimizi kapsamaktadır. Projemizle öğrencilerimizde geri dönüşüm bilinci uyandırmak istiyoruz. Bu bilinçle çevrelerine ve dünyaya daha az atık bırakan dünyamızı koruyan bireyler olarak yetişmelerini planlıyoruz.

1-Uygulanacak etkinliklerle öğrencilerde geri dönüşüm bilinci uyandırmak.

2. Öğrencilerin çevreyi koruma bilinçlerini arttırmak.

3. Piskomotor gelişimlerine katkı sağlamak.

4. Yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak.

5. STEM yaklaşımına öğrenmelerini ve uygulamalarını sağlamak.

6. Farklı çevrelerden edinecekleri yeni arkadaşları ile iletişim becerilerini arttırmak.

7. Web2 araçlarını kullanmalarını sağlamak.

Projemiz Şubat ayında başlayıp Nisan ayında yapılacak etkinlikler ile sonuçlandırılacaktır. Logo, afiş, broşür ve yapılan etkinlikler ile projemiz tanıtılacak ve yaygınlaştırma faaliyetleri uygulanacaktır. Proje ortakları ile yapılacak etkinliklere karar verilecektir. Faaliyetlerin amacı atık malzemelerden yeni bir materyal tasarlamak olacaktır.

Proje sonunda öğrencilere kazandırılması beklenen davranışlar

1.Geri dönüşüm konusunda öğrencilerin bilinçlenmesi sağlanacak.
2. Geri dönüşüm konusunda öğrendiklerini hayatlarında uygulamaya başlamaları sağlanacaktır.
3. Uyguladığımız etkinlikler ile öğrencilerin el becerileri gelişecektir.
4. Projenin tüm süreçlerinde aktif olmaları öğrencilerimizin özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacaktır.

Hazırlayanlar :

Orhan GÜDER (Kurucu Üye)

Mehmet GÜNDÜZ (Üye)

Anakadın TALİPAĞAOĞLU (Üye)

Kurucu olarak yer aldığımız projemizde 10 yerli 9 yabancı olmak üzere toplam 19 ortağımız bulunmaktadır.

Yabancı ortaklarımızın ülke dağılımı

(Makedonya,Ürdün, İsveç,Sırbistan)

Yerli ortaklarımız ağırlıklı olarak Kütahya(merkez ve Altıntaş) ve 1 ortağımız da Edirne şehirlerinde görev yapmaktadır.

26-04-2022